ניסויים בבני אדם: נקניק שוקולד

הנה מתכון ישן ומנצח לפעמים שבהם מגיעים אורחים וצריך משהו זריז.

מדובר בנקניק שוקולד שמצאתי באחד מספרי הבישול שלי ואימצתי אותו בחום. הוא בא לעזרתי פעמיים השבוע, והתבקשתי לתת את המתכון – אז הנה הוא, בגרסת הילדה המבשלת.

מצרכים

  • 250 גרם ביסקוויטים
  • 1/4 כוס יין אדום
  • 100 גרם חמאה
  • 1/2 כוס סוכר
  • 2 כפות קקאו
  • 1 חלמון

לעבודה…

מועכים את הביסקוויטים בקערה – לא עד הסוף כדי שישאירו סימנים נחמדים בנקניק. מוסיפים להם את היין ומערבבים.

בסיר קטן ממיסים את כל שאר החומרים וכשהתערובת אחידה, שופכים על הביסקויטים ומערבבים.

מניחים את העיסה על נייר אלומיניום ועוטפים את העיסה לצורה של גליל. מעבירים למקפיא עד להגשה.

זהו…

אפשר גם לעשות עם אותה העיסה כדורי שוקולד ולצפות בקוקוס או סוכריות קטנות. אפשר גם להוסיף מעט חלב, להחליף את החמאה למרגרינה בטעם חמאה, להוסיף אגוזים לעיסה או צימוקים. בקיצור – תתפרעו.

One thought on “ניסויים בבני אדם: נקניק שוקולד

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. (*) שדות חובה מסומנים