ניסויים בבני אדם: מרק מנגולד וריקוטה

מזמן לא נתתי כאן מתכונים. אתמול היו לנו כמה חברים שבאו לבקר (תמונות אפשר לראות כאן).

בגלל שיצא לי לאכול השבוע באחת מהמסעדות בעבודה מרק מנגולד וריקוטה, החלטתי לנסות. לא מצאתי מתכון הולם באינטרנט (מסתבר שיש דברים שגוגל לא מכיר – לפחות לא בעברית), אז המצאתי אחד.

יצא די טוב.

מצרכים

  • חבילה גדולה של עלי מנגולד, חתוכים לרצועות
  • כרישה קצוצה
  • כמה פטריות שיטאקי (או אחרות)
  • 25 גרם חמאה
  • אבקת מרק, מלח ופלפל
  • 200 גרם גבינת ריקוטה

לעבודה

ממיסים בסיר את החמאה. מטגנים את הכרישה בחמאה. מוסיפים את עלי המנגולד והפטריות ומאדים. מביאים לכיסוי עם מים ומוסיפים אבקת מרק, מלח ופלפל. מכסים,מביאים לרתיחה ומבשלים על אש נמוכה 20 דקות. מפוררים פנימה את הגבינה, מבשלים עוד מספר דקות ומרסקים חלק מהמרק בבלנדר.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. (*) שדות חובה מסומנים