מישהו מכם שתה בחו"ל חלב?
יצא לכם?
יש לו טעם אחר. יותר עשיר. בכיוון של שמנת מתוקה.
אצלנו בבית שותים חלב 1%. זה די כמו לקחת תרופות הומאופתיות ולהאמין שהחומר ה"פעיל" עוד נמצא בתרופה.
יש בארץ או 1% או 3%.
ועכשיו יש גם חלב דל לקטוז 1%.
מה כבר נשאר שם מהחלב?
צריכים פשוט לקרוא לזה נביעות+ בטעם חלב עדין ולסגור עניין.
חלב זה שם יותר מדי יומרני בשביל מה שמוכרים פה בארץ.
(למען הסר ספק, אני לא אוהב את החלב בחו"ל – הוא חלבי מדי. תביאו לי 3% מתי שרק תרצו)
טוב, זה מקובל למדי במסגרת תרבות ה"כאילו" הישראלית: "עיתון" הוא בסך הכל עוד מוצר בידור, "סייל" הוא רק הורדת מחירים מלאכותית אחרי העלאתם, וכו' וכו'.