דל לקטוז

מישהו מכם שתה בחו"ל חלב?

יצא לכם?

יש לו טעם אחר. יותר עשיר. בכיוון של שמנת מתוקה.

אצלנו בבית שותים חלב 1%. זה די כמו לקחת תרופות הומאופתיות ולהאמין שהחומר ה"פעיל" עוד נמצא בתרופה.

יש בארץ או 1% או 3%.

ועכשיו יש גם חלב דל לקטוז 1%.

מה כבר נשאר שם מהחלב?

צריכים פשוט לקרוא לזה נביעות+ בטעם חלב עדין ולסגור עניין.

חלב זה שם יותר מדי יומרני בשביל מה שמוכרים פה בארץ.

(למען הסר ספק, אני לא אוהב את החלב בחו"ל – הוא חלבי מדי. תביאו לי 3% מתי שרק תרצו)

One thought on “דל לקטוז

  1. טוב, זה מקובל למדי במסגרת תרבות ה"כאילו" הישראלית: "עיתון" הוא בסך הכל עוד מוצר בידור, "סייל" הוא רק הורדת מחירים מלאכותית אחרי העלאתם, וכו' וכו'.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. (*) שדות חובה מסומנים